ΗΜΕΡΙΔΑ STEM ΣΤΟ ΠΑ.ΠΕΙ.


Θα διεξαχθεί μία εξαιρετική ημερίδα για το STEM, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Design STEM",  στις 20 Ιουνίου 2019, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά όπως φαίνεται και στο αφισάκι αριστερά (πιέστε πάνω του για μεγέθυνση)
Στην ιστοσελίδα https://designstemevent.wordpress.com  που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες για την συγκεκριμένη ημερίδα όπως ομιλητές, πρόγραμμα, κλπ...
Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο 2017 βρεθήκαμε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσουμε τα μέλη του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Design STEM" στο Εργαστηριακό μας Κέντρο (3ο Ε.Κ. Πειραιά-Δραπετσώνας).
Επιδείξαμε εφαρμογές STEM, ψηφιακά διδακτικά σενάρια και εκπαιδευτικά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην εκπαιδευτική διαδικασία στα εργαστηριακά μαθήματα. 
Στη διεύθυνση erasmus-designstem υπάρχουν οι σχετικές πληροφορίες της επίσκεψής τους στο Εργαστηριακό μας κέντρο. Πολλά συγχαρητήρια στον καθηγητή κ. Χρήστο Δουληγέρη και στην ομάδα του για την υποδειγματική διαχείριση του έργου από Ελληνικής πλευράς. Μέλη του προγράμματος ήταν εκπαιδευτικοί από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δόθηκε να επιδείξουμε τις δυνατότητές μας στο STEM στην εκπαίδευση.