*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please Translate to Your Language:

Περισσότεροι οι επισκέπτες από το εξωτερικό !!!

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση.

Καθημερινά διαπιστώνουμε, από την στατιστική ανάλυση που δίνει η Google Analytics, ότι οι επισκέψεις στο παρόν ιστολόγιο των εκπαιδευτικών του εξωτερικού είναι πολύ περισσότερες από αυτές των Ελλήνων. Στην εικόνα φαίνεται ότι το συνολικό ποσοστό επισκέψεων το τελευταίο 7ημερο (25/6/2023 έως 1/7/2023) από την Ελλάδα ήταν μόνο 34% ενώ από το εξωτερικό το υπόλοιπο 66%. Το μικρό παράθυρο του μεταφραστή της Google πάνω από κάθε ανάρτηση εξυπηρετεί τεράστιο αριθμό ξένων γλωσσών. Ο μέσος όρος επισκεπτών καθημερινά ξεπερνά τους 300.


Διαχειριστής: Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ). Πιστοποιημένος: Επιθεωρητής ασφάλειας, υγείας, ποιοτικού ελέγχου και εκπαιδευτής ενηλίκων. Συγγραφέας, μεταφραστής μηχανολογικών βιβλίων.Πρέσβης STEM Scientix.

O Blogger είναι Πρέσβης STEM Scientix

Επισκέψεις από τον Ιούνιο 2017