*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please Translate to Your Language:

Βράβευση του Blogger ως πρέσβη Scientix

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

Επιθυμώ μέσα από αυτήν την λιτή ανάρτηση να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στην ομάδα Science Education Department European Schoolnet για την υπέρτατη τιμή που μου έκανε να βραβευτώ ως ένας από τους 10 κορυφαίους ενεργούς πρεσβευτές STEM της Scientix. 

Συνολικά για το έτος 2022 έχουν ορισθεί 1011 πρέσβεις STEM SCIENTIX από 50 χώρες (100 από Ελλάδα). 

Η βράβευση του blogger πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών του "Τέταρτου Επιστημονικού Συνεδρίου SCIENTIX"  που διεκπεραιώθηκε στις Βρυξέλλες (διαδικτυακά), με εργασίες για το STEMΕίχαμε αναφερθεί σχετικά στο συγκεκριμένο συνέδριο στην ανάρτησή μας: "Conference"  

Επίσης στην διεύθυνση http://www.scientix.eu παρουσιάζονται οι 100 πρέσβεις Scientix από την Ελλάδα και οι συνολικά 1011 από 50 χώρες.

Πληροφορίες σχετικές με την πρωτοβουλία Scientix θα βρείτε : Scientix


                                                          





Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ), Επιθεωρητής Ασφάλειας, Υγείας και Ποιοτικού Ελέγχου, Συγγραφέας, Πρέσβης STEM Scientix.



Διαχειριστής: Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ). Πιστοποιημένος: Επιθεωρητής ασφάλειας, υγείας, ποιοτικού ελέγχου και εκπαιδευτής ενηλίκων. Συγγραφέας, μεταφραστής μηχανολογικών βιβλίων.Πρέσβης STEM Scientix.

O Blogger είναι Πρέσβης STEM Scientix

Επισκέψεις από τον Ιούνιο 2017