*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please Translate to Your Language:

Τιμητική διάκριση του Blogger σε ευρωπαϊκό επίπεδο

 Άλλη μία τιμητική διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τον Blogger ήρθε στα μέσα του Φεβρουαρίου 2023 από την ομάδα SCIENTIX. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ιδιαίτερη αυτή τιμή που μου έγινε με την παραλαβή του Εξατομικευμένου Πιστοποιητικού Συνεργασίας Scientix που δείχνει την αναγνώριση των προσπαθειών για την προώθηση του STEM στην εκπαιδευτική διαδικασία της χώρας μας. Το έγγραφο αυτό πιστοποιεί την προσφορά  του Blogger ως Πρέσβη STEM Scientix.


Διαχειριστής: Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ). Πιστοποιημένος: Επιθεωρητής ασφάλειας, υγείας, ποιοτικού ελέγχου και εκπαιδευτής ενηλίκων. Συγγραφέας, μεταφραστής μηχανολογικών βιβλίων.Πρέσβης STEM Scientix.

O Blogger είναι Πρέσβης STEM Scientix

Επισκέψεις από τον Ιούνιο 2017