*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please Translate to Your Language:

Επαναλειτουργία του "εργαλείου" ISE

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι μετά από προσπάθειες της εταιρείας INTRASOFT International SA. επιτεύχθηκε η επαναφορά των εργασιών μας στην κοινότητα "Stem in Education" που έχει δημιουργηθεί από τους κ.κ. Π. Σταυρόπουλο και Γ. Καρατζά η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση:
https://portal.opendiscoveryspace.eu/ του Open Discovery Space. 
Σε αυτήν είχαμε αναρτήσει (παγκοσμίως μοναδικά) υποδειγματικά ψηφιακά διδακτικά σενάρια αλλά και εκπαιδευτικά αντικείμενα με λογισμικά που είχαμε διδαχθεί στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών STEM in Education του παιδαγωγικού τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ. Ευχαριστούμε θερμότατα τον κ. Alex Bensenousi και την ομάδα του (στην προαναφερόμενη εταιρεία) που κατάφεραν και επαναλειτούργησαν το ISE και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το ερευνητικό μας έργο πάνω στη μεθοδολογία STEM. 

Θυμίζω ότι το ISE είναι το μοναδικό εργαλείο παγκοσμίως που μπορούν τα ψηφιακά διδακτικά σενάρια να λειτουργήσουν δυναμικά και όχι στατικά με pdf όπως συμβαίνει σε όλα τα αποθετήρια. 
Παλαιότερη ανάρτησή μας σχετικά με "εργαλείο" ISE βρίσκεται στη διεύθυνση:
http://sv1ahh1.blogspot.com/2017/06/engineering-subcomunity.html

Πολύδωρος Σταυρόπουλος
Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός
MSc STEM in education


Διαχειριστής: Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ). Πιστοποιημένος: Επιθεωρητής ασφάλειας, υγείας, ποιοτικού ελέγχου και εκπαιδευτής ενηλίκων. Συγγραφέας, μεταφραστής μηχανολογικών βιβλίων.Πρέσβης STEM Scientix.

O Blogger είναι Πρέσβης STEM Scientix

Επισκέψεις από τον Ιούνιο 2017