*** Όλα τα κείμενα των 450 και πλέον αναρτήσεων, αυτού του ιστολογίου, έχουν γραφτεί εξ ολοκλήρου από τον Blogger *** Από την "Αρχική Σελίδα" πιέζοντας στο κάτω μέρος δεξιά "Παλαιότερες Αναρτήσεις" μεταβαίνουμε στην επόμενη 50αδα *** Σύμφωνα με το Google Safe Browsing το ιστολόγιο αυτό είναι ιδιαίτερα ασφαλές. ***

Please Translate to Your Language:

2 Πιστοποιήσεις EUROPEAN ACADEMY στη μεθοδολογία STEM

    

Από τον Οκτώβρη του 2021 έως την 1η Δεκεμβρίου 2021 διεξήχθησαν δύο πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα σεμινάρια, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση, από την Ακαδημία της Κομισιόν, για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και  δευτεροβάθμιας (αντίστοιχα) και τα οποία είχαν ως θέμα την εφαρμογή της μεθοδολογίας STEM στην εκπαιδευτική διαδικασία. (Με click στις φωτο μεγεθύνονται).

Αφορούσαν όλων των επιπέδων εμπειρίας εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονταν να μάθουν πώς να μεταβούν από τη διδασκαλία μεμονωμένων μαθημάτων Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας, Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών, σε ένα πραγματικό ενοποιημένο ολοκληρωμένο STEM πρόγραμμα διδασκαλίας των προαναφερόμενων κλάδων.

Ο Blogger και ο κ. Κουτούφαρης  Βασίλειος απέκτησαν δύο σημαντικές πιστοποιήσεις στο STEM στην εκπαίδευση μετά από την παρακολούθηση και επιτυχή κατάθεση με απόλυτη επιτυχία 100% δύο υποδειγματικών ψηφιακών σεναρίων με ολοκληρωμένο STEM:

http://sv1ahh1.blogspot.com/2021/11/blog-post.html

http://sv1ahh1.blogspot.com/2021/11/ls-i-european-academy.html

Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Μηχανολόγος Εκπαιδευτικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ), Επιθεωρητής Ασφάλειας, Υγείας και Ποιοτικού Ελέγχου, Συγγραφέας, Αmbassador STEM Scientix.



Διαχειριστής: Πολύδωρος Σταυρόπουλος, Εκπαιδευτικός Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc STEM in Education (Παιδαγωγικό Τμήμα ΑΣΠΑΙΤΕ). Πιστοποιημένος: Επιθεωρητής ασφάλειας, υγείας, ποιοτικού ελέγχου και εκπαιδευτής ενηλίκων. Συγγραφέας, μεταφραστής μηχανολογικών βιβλίων.Πρέσβης STEM Scientix.

O Blogger είναι Πρέσβης STEM Scientix

Επισκέψεις από τον Ιούνιο 2017